Tavallisen auton omistajan voi olla melko vaikeaa löytää sellaista autokorjaamoa, jonka hinta-laatusuhde ja tarjoamat palvelut olisivat mahdollisimman optimaaliset. Tästä syystä tavallisille Matti Meikäläisille onkin ilouutinen, että myös autokorjaamopalveluita voi nykyisin helposti kilpailuttaa netissä. Tarjoamme tässä artikkelissa hyviä vinkkejä autokorjaamopalveluiden kilpailuttamiseen netin kautta. Vinkkiemme avulla voit säästää jopa satoja euroja, joten tämä artikkeli kannattaa lukea!

Kuinka kilpailutan autokorjaamopalveluita netissä?

Netistä löytyy erilaisia palveluita, joiden avulla voit kilpailuttaa tarvitsemasi autokorjaamopalvelut. Eräs tällaisista palveluista on Autojerry. Tässä palvelussa näet etusivulla auton yleisimpiä vikatiloja, joista voit valita autoasi koskevan vian, kuten vaihdelaatikon ulinan. Tämän jälkeen sinun tulee täyttää palvelun esitietolomake, jossa kysytään autosi tietoja, tarvitsemiasi palveluita, sijaintiasi, haluamaasi huoltoaikaa ja yhteystietojasi. Lähetettyäsi tarjouspyyntösi saat pian erilaisia huoltotarjouksia, joita voit näppärästi vertailla ja valita näin sinulle parhaiten sopivan korjaamon.

Kun olet saanut autosi korjattua, kannattaa jättää palveluun arvostelu, jotta myös muut palvelun käyttäjät tai potentiaaliset käyttäjät tietäisivät, kuinka autokorjaamokäyntisi sujui ja kuinka tyytyväinen olit saamiisi palveluihin. Esimerkissä mainitussa Autojerry-palvelussa on mukana kaikkiaan 1 800 autokorjaamoa, joten valinnanvaraa riittää. Palvelun asiakkaista 96 % on suositellut palvelun kautta valitsemaansa autokorjaamoa.

Tutustu autokorjaamoiden saamiin asiakaspalautteisiin

Edellä mainitun lisäksi kannattaa tutustua myös autokorjaamoiden saamiin asiakaspalautteisiin, sillä ne kertovat kaunistelematta siitä, mitä mieltä korjaamoiden asiakkaat ovat olleet saamastaan palvelusta. Trustpilot on eräs hyvä kanava tutustua asiakaspalautteisiin. Esimerkiksi Autokorjaamo Pirkkalan autosähkö Oy on saanut tällä hetkellä Trustpilotissa 2,5 tähteä 5 tähdestä ja arvosanan välttävä, tosin arvosteluitakin on kertynyt vasta viisi kappaletta. Asiakkaat ovat kokeneet, että esimerkiksi yrityksen laskutuksessa on epäselvyyksiä eikä palveluiden hinta-laatusuhde ole kovin hyvällä tasolla.

Autokorjaamojmetso on saanut tähän mennessä Trustpilotissa vain yhden arvostelun ja 3,5 tähteä 5 tähdestä, mikä vastaa arvosanaa keskitasoinen. Palautteen antanut asiakas nimimerkillä Asiakas Assi kehuu korjaamoa parhaaksi ja työntekijöitä ammattitaitoisiksi. Lisäksi korjaamo on hänen mukaansa edullinen. Jos sinun olisi valittava näiden asiakaspalautteiden perusteella joko Autokorjaamo Pirkkalan autosähkö Oy tai Autokorjaamojmetso, taitaisi valinta olla melko selvä.